• Τηλ.: 210 6428674 – 210 6451818

Βιογραφικό

Περισσότερα από 28 χρόνια εμπειρίας

στη γυναικολογία και μαιευτική με μια πληθώρα γυναικολογικών χειρουργικών επεμβάσεων.

Περισσότεροι από 3,500 πετυχημένοι τοκετοί

μετά από παρακολούθηση της εγκυμοσύνης σύμφωνα με τις νεώτερες διεθνείς οδηγίες και με σεβασμό και αγάπη για την έγκυο γυναίκα.

Την εμπιστοσύνη περισσότερων από 15.000 γυναικών κάθε ηλικίας

για θέματα γυναικολογικά, για την εγκυμοσύνη ή την υπογονιμότητα, για πρόγραμμα αντιγήρανσης, για κοσμητικές ή επεμβατικές θεραπείες των γεννητικών οργάνων, για τον προγραμματισμένο έλεγχο.

ΕΦΗ ΡΟΜΠΟΤΗ - EFI ROBOTI ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ GYNAECOLOGIST – OBSTETRICIAN

Η  Έφη Ρομποτή  σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών απ’όπου πήρε το πτυχίο της το 1980. Κατά το διάστημα 1980-1981 εκπλήρωσε τον χρόνο του αγροτικού ιατρείου στην Λευκάδα. Έλαβε την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στην Αθήνα.

Από το 1986 ως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ως Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος. Έκτοτε έχει κάθε χρόνο πολυάριθμες συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια, γιατί πιστεύει στην συνεχή εκπαίδευση.

Γνωρίστε την γιατρό

Έφη Ρομποτή
Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος

  • ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΕΦΗ ΡΟΜΠΟΤΗ - EFI ROBOTI ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ GYNAECOLOGIST – OBSTETRICIAN

Σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές

Η ολοκληρωμένη φροντίδα της υγείας των γυναικών που την εμπιστεύονται βασίζεται στις πιο σύγχρονες θεραπείες και εκτός των κλασσικών, σε επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι οι ασθενείς της έχουν βραχύτερους χρόνους ανάκαμψης, μειωμένο πόνο και ελάχιστη αλλαγή στην καθημερινότητα τους.

Προσωποιημένη ιατρική

Πιστεύοντας στην προσωποιημένη ιατρική θα σας προτείνει τις εξετάσεις εκείνες που ταιριάζουν σε κάθε φάση της ζωής σας ώστε να έχετε την πρόληψη που σας ταιριάζει. Για την εξυπηρέτησή σας, πολλές διαγνωστικές εξετάσεις μπορούν να γίνουν στο ιατρείο ώστε δεν υπάρχει ανάγκη να επισκεφθείτε ξεχωριστή εγκατάσταση.

Ειδίκευση στην αντιγήρανση

Με την ειδίκευση της στην αντιγήρανση μπορεί να σας εξηγήσει τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην πρώϊμη ανίχνευση, πρόληψη, θεραπεία και αναστροφή των δυσλειτουργιών και των ασθενειών που έχουν ως αποτέλεσμα την »κακή» γήρανση.

Ανανέωση των έξω γεννητικών οργάνων και του κόλπου

Πιστεύει ότι η βελτίωση της εικόνας, αλλά κυρίως της λειτουργικότητας των έξω γεννητικών οργάνων και του κόλπου με χειρουργικές ή άλλες λιγότερο επεμβατικές τεχνικές δεν είναι θέμα αισθητικής. Συνεπάγεται την σωστή λειτουργία του ουρογεννητικού συστήματος και την άρση των δυσλειτουργιών στην σεξουαλική ζωή της γυναίκας .

Στην έρευνα

Η αγάπη της για την αναγεννητική ιατρική την οδηγεί στην έρευνα, κυρίως της εφαρμογής των βλαστικών κυττάρων στο γνωστικό της αντικείμενο.

Theodora Pandora Midwife

Μαία / Υπεύθυνη ιατρείου

Θεοδώρα Παντιώρα

Σπούδασε στην Μαιευτική Σχολή ΤΕΙ Αθηνών από όπου αποφοίτησε με άριστα, ως πρώτη στη σειρά αποφοίτησης. Η πρακτική της άσκηση διεξήχθη στο Γ.Ν.Α Αλεξάνδρα.

Από το 2016 ως σήμερα εργάζεται ως μαία στο πλευρό αποκλειστικά της Μαιευτήρος-Χειρουργού Γυναικολόγου, Έφης Ρομποτή, επικουρώντας την σε πολυάριθμους τοκετούς και χειρουργεία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα στον τομέα της Μαιευτικής και της Εμβρυομητρικής.

Η Έφη Ρομποτή είναι μέλος των:

  • Πανελλήνιου Ιατρικού συλλόγου
  • Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
  • Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας
  • Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας του Τραχήλου και Κολποσκόπησης
  • Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία
  • Ελληνικής Εταιρείας στην Γυναικολογική Ενδοκρινολογία
  • Ελληνική Εταιρεία Κατώτερου Γεννητικού Συστήματος
Groupe de Recherche et d'Innovations en Restauration Génitale
European Society of Aesthetic Gynecology

Groupe de Recherche et d’Innovations en Restauration Génitale
The French and International Benchmark in Vaginal Restoration

European Society of Aesthetic Gynecology
Ευρωπαϊκή Εταιρεία Κοσμητικής Γυναικολογίας